Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Māris Bičevskis pēc zaudējuma Podoļskas "Vitjazj" komandai pirmssezonas turnīrā Vācijā atzina, ka rīdziniekus iegāza disciplīnas trūkums un noraidījumi.

Kā ziņojām, turnīra otrajā spēlē Rīgas "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu, ar 2:5 (2:1, 0:4 0:0) piekāpjoties Maskavas apgabala "Vitjazj".

"Noraidījumi salauza spēli – viņi sameta vairākus vārtus vairākumā un iniciatīva pārgāja viņu pusē," pēc spēles atzina Bičevskis, kura kontā šai spēlē vieni gūti vārti un rezultatīva piespēle. "Par spēli kopumā nevaru teikt – labi. Piedzīvojām zaudējumu. Ir jālabo spēle mazākumā, jāanalizē noraidījumi."

Turnīru, kas notiek Vācijas pilsētā Kaselē, Rīgas "Dinamo" noslēgs pret vietējo klubu "Huskies".

"Domāju, spēle būs interesanta. Jāpilda treneru dotie uzdevumi un spēle jāvinnē," saka Bičevskis. "Daudz nav atlicis līdz sezonas sākumam – pats jūtos labi. Domāju arī komanda ir labi sagatavota un būsim labā formā, lai sāktu sezonu."

Pēc atgriešanās no Vācijas rīdziniekus gaida jau nākamais pirmssezonas turnīrs - tradicionālā "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņa, kas sāksies 13. augustā. Rīgas "Dinamo" pirmie pretinieki būs Minskas "Dinamo", un šī spēle notiks turnīra atklāšanas dienā pl. 19.30.

"LDz" kausa izcīņā bez rīdziniekiem un Minskas "Dinamo" piedalīsies arī Kazaņas "Ak Bars" un Jaroslavļas "Lokomotiv".

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu Rīgas "Dinamo" iesāks izbraukumā, 22. augustā spēlējot Omskā ar vietējo "Avangard". Pirmā mājas spēle mūsējiem būs 31. augustā pret Maskavas "Spartak".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!