Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sandis Ozoliņš pēc kārtējā zaudējuma atzina, ka šoreiz komanda pēdējā trešdaļā nav metusies atspēlēties un nebija momentu, kas palīdzētu glābt spēli.

Ziņots, ka rīdzinieki, turpinot izbraukuma spēļu sēriju, ceturtdien ar 1:5 (1:1, 0:1, 0:3) piekāpās "Soči", piedzīvojot septīto neveiksmi pēc kārtas un devīto zaudējumu sezonā aizvadītajos 11 mačos.

"Spēles sākumā izdevās realizēt skaitlisko vairākumu, bet pēc tam pretinieks mūs vienkārši apspēlēja, noskrēja, pievarēja, un tāpēc tāds iznākums. Trešajā periodā mums nebija tādu momentu, kur mēs skrietu atspēlēties. Šoreiz tā nebija," spiests atzīt Ozoliņš.

Par labāko spēlētāju rīdzinieku rindās tika atzīts vienīgā "gola" autors Uvis Balinskis, kurš jau spēles 75. sekundē palīdzēja Rīgas "Dinamo" realizēt vairākumu un panāca 1:0. Hokejists neslēpa, ka vārtu guvums sanācis nejauši.

""Lūkass Lesio braukāja pa pretinieka zonu, atdeva man piespēli. Man, ja godīgi, plāns bija atdot piespēli Jeļisejevam, bet kaut kā sanāca iemest vārtos," Latvijas komandas mājaslapā internetā citēts hokejists. "Maču iesākām ļoti labi. Bijām aktīvi un ātri guvām vārtus. Tad mājinieki rezultātu izlīdzināja un mums spēle pajuka. Brīdi vēlāk jau bijām iedzinējos un vajadzēja atspēlēties. Maču vajadzēja izvilkt, bet šodien tas mums neizdevās."

Tagad rīdzinieki izbraukumu turpinās sestdien ar spēli Helsinkos pret "Jokerit", tad pirmdien viesosies Kazaņā pie "Ak Bars", bet viesošanās tūri noslēgs 20. septembrī ar spēli Ņižņekamskā pret "Ņeftehimik".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!