Foto: F64

Vēl vienu zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā otrdien, 6. martā, piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas tādējādi nonācis soļa attālumā no izkrišanas no turnīra.

Rietumu konferences pirmās kārtas sērijas trešajā spēlē "Torpedo" savās mājās pēdējā periodā atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv". Sērijā līdz trīs uzvarām "Torpedo" tagad zaudē ar 0-3, bet sērijas nākamā spēle notiks 7. martā Ņižņijnovgorodā.

Daugaviņš mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Trīs ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Daugaviņa piespēles Jurijs Sergijenko ar spēcīgu tālšāvienu panāca 2:2. Visā mačā Latvijas izlases uzbrucējs nospēlēja 17:28 minūtes, divreiz meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja trijos no astoņiem iemetieniem, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu.

Pēdējās trešdaļas sākumā "Lokomotiv" panāca 2:0, tomēr "Torpedo" spēja atspēlēties. Pamatlaika izskaņā "Torpedo" palika mazākumā, bet papildlaika sākumā Stafans Kronvals atnesa Jaroslavļas komandai uzvaru.

Vēl otrdien KHL Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pirmajā kārtā somu klubs "Jokerit" viesos ar 7:2 sagrāva "Soči", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!