Foto: Sputnik/Scanpix

Bijušais Latvijas hokeja vārtsargs Pēteris Skudra aizvadītajā starpsezonā saņēmis darba piedāvājumus no Eiropas klubiem, taču viņš vēlas turpināt strādāt Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), viņš pastāstīja intervijā "Sport-Express".

Skudra pēc pagājušās sezonas nepalika Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenā trenera amatā, taču viņš vēlas atkal trenēt kādu KHL komandu.

"Eiropas klubi mani aicināja strādāt, bet es vēlos palikt KHL," stāstīja Skudra. Viņš arī norādīja, ka Ziemeļamerikā par viņa pakalpojumiem intereses neesot bijis. "Gaidu piedāvājumus no komandām. Es nevēlos, lai mani kolēģi tiktu atlaisti no darba, bet esmu atvērts piedāvājumiem."

"Pirmo reizi septiņu gadu laikā esmu bez darba. Tagad skatos daudz hokeja, analizēju un izdaru secinājumu. Hokejs mainās," viņš stāstīja.

Skudra par "Torpedo" galveno treneri tika iecelts 2013. gadā, un šajā amatā viņš nostrādāja līdz aizvadītās sezonas beigām. Viņa vadībā "Torpedo" piecas sezonas pēc kārtas iekļuva Gagarina kausa izcīņā, labāko rezultātu sasniedzot 2016.gadā, kad aizkļuva līdz konferences pusfinālam. Pirms kļūšanas par Ņižņijnovgorodas komandas galveno treneri Skudra bija Dmitrija Kvartaļnova palīgs Novosibirskas "Sibirj" un Čerepovecas "Severstaļ" vienībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!