Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" otrdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā viesos pēcspēles metienos ar rezultātu 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:1) zaudēja Sanktpēterburgas "SKA-Varjagi" vienībai.

Rīdziniekiem tā bija otrā neveiksme divās dienās, jo otrdien pret šo komandu tika piedzīvots zaudējums ar 1:2, arī šai spēlei noslēdzoties pēcspēles metienu sērijā.

Jau pirmajā trešdaļā "Rīga" zaudēja divus vārtus pēc Andreja Proskurņina un Adela Gaļullina precīzajiem metieniem, taču vienus vārtus otrajā trešdaļā atspēlēja Arvils Bergmanis, kurš realizēja skaitlisko vairākumu.

Pēc tam noslēdzošajā trešdaļā rīdzinieki panāca neizšķirtu pēc Denisa Fjodorova vārtiem. Spēles pamatlaikā vairāk vārti netika gūti, kā arī uzvarētājs netika noskaidrots papildlaikā, savukārt pēcspēles metienu sērijā Latvijas vienība nerealizēja nevienu "bullīti", kamēr "SKA-Varjagi" iemeta divus.

"Rīga" piedzīvoja piekto zaudējumu pēdējos sešos mačos un sesto šosezon desmit aizvadītos mačos.

Jau ziņots, ka sezonas pirmajās četrās spēlēs "Rīga" savā laukumā izcīnīja trīs uzvaras, bet turpinājumā sekojusi tikai viena uzvara sešās cīņās.

Ar desmit spēlēs izcīnītiem desmit punktiem "Rīga" ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, kur nu jau līdere ar 15 punktiem ir "SKA-Varjagi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!