Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien, 4. janvārī, Rīgas "Dinamo" viesos ar rezultātu 1:2 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

Pirmajās divās trešdaļās laukumā pārsvars bija "Lokomotiv" komandai, tomēr "Dinamo" savus vārtus nosargāja. Savukārt 46. minūtē Linuss Videls pēc Laura Dārziņa piespēles devās uzbrukuma zonā un izvirzīja rīdziniekus vadībā. Tiesa, jau pēc divām minūtēm Deniss Aleksejevs ieguva ripu vārtu priekšā un izlīdzināja rezultātu.

Mača uzvarētājs izšķīrās pēdējās minūtēs. Dārziņš minūti un 16 sekundes pirms mača beigām nopelnīja noraidījumu par spēles laika vilcināšanu, izmetot ripu ārpus laukuma, un vairākumu Jaroslavļas komanda realizēja. Jakubs Nakladals izdarīja uzmetienu pa vārtiem, to Timurs Biļalovs atsita, un Brendons Kozuns ieguva ripu un uzreiz raidīja to vārtos.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Biļalovs atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem, bet "Dinamo" pa vārtiem meta 22 reizes.

Rīgas "Dinamo" ar 42 punktiem 44 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, savukārt "Lokomotiv" ar 59 punktiem 45 spēlēs ir ceturtā tajā pašā konferencē.

Rīgas "Dinamo" svētdien spēkosies ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", bet pēc tam būs mači ar aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ" un Ufas "Salavat Julajev".

Piedāvājām spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!