Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien, 28. janvārī, aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētais Ķīnas klubs "Kuņluņ Red Star" ar 5:2 pieveica Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard", revanšējoties par neveiksmi pirms dažām dienām.

Krišjānis Rēdlihs pēc savainojuma izdziedēšanas pagājušās nedēļas nogalē atgriezās laukumā, bet "Kuņluņ Red Star" Šanhajā ar 3:6 zaudēja "Avangard". Tagad abu komandu vēl vienā duelī Šanhajā Ķīnas klubs spēja revanšēties.

Latvijas hokeja aizsargs pirmdienas mačā nospēlēja 16:15 minūtes un bloķēja četrus pretinieku metienus.

Ķīnas klubs tagad KHL Austrumu konferences kopvērtējumā ar 46 punktiem 54 spēlēs saglabā devīto vietu, no "play off" zonas atpaliekot par septiņiem punktiem. Savukārt "Avangard" ar 75 punktiem šobrīd ir otra spēcīgākā komanda Austrumu konferencē.

Pirmdien kārtējo KHL regulārā čempionāta spēli aizvadīja arī Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" komanda, kas ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Piemaskavas apgabala "Vitjazj".

Kulda laukumā pavadīja 16 minūtes un 35 sekundes, izdarīja piecus metienus pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!