Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā svarīgu uzvaru trešdien, 20. februārī, izcīnīja Rīgas "Dinamo", kas tādējādi turpina cīņu par iekļūšanu "play off" un savu likteni uzzinās piektdien, regulārās sezonas pēdējā spēlē.

Trešdien izbraukuma spēlē rīdzinieki izsēja divu vārtu pārsvaru, bet pagarinājumā ar 5:4 apbēdināja Čerepovecas "Severstaļ", kas spēlēja bez Artūra Kuldas.

Pirmajā periodā uz Andra Džeriņa vārtu guvumu ātri atbildēja Ivans Ņikoļišins. Otrajā periodā nepilnu divu minūšu laikā Lauris Dārziņš un Rihards Marenis panāca 3:1, bet piecas minūtes pirms otrā pārtraukuma Vladislavs Kodola atjaunoja spriedzi mačā.

Pēdējās trešdaļas sākumā Dārziņš guva savus otros vārtus mačā, tomēr Ivans Ļekomcevs un Bogdans Jakimovs izlīdzināja rezultātus. Par spēles galveno varoni kļuva Linuss Videls, kurš pagarinājuma 34. sekundē pēc lieliskas saspēles ar Metjū Maaioni guva uzvaru nesošos vārtus.

Uz brīdi Rīgas "Dinamo" pēc uzvaras tika Rietumu konferences labāko astotniekā, tomēr neilgi pēc rīdzinieku mača pie uzvarām tika sivākās konkurentes "Vitjazj" un "Soči". Tādējādi Rietumu konferencē pirms pēdējām spēlēm septītajā vietā ar 64 punktiem ir "Soči", punkts mazāk ir "Vitjazj", bet ridziniekiem ir 62 punkti.

Pēdējās spēlēs Rīgas "Dinamo" gaida cīņa viesos pret KHL šī brīža līderi Maskavas CSKA, bet "Vitjazj" un "Soči" spēlēs mājās - attiecīgi pret "Avtomobiļist" (Austrumu konferences līdere) un "Slovan" (KHL pastarīte).

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!