Foto: F64
Latvijas izlases uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" piektdien izbraukumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Maskavas "CSKA", tādējādi sērijā panākot rezultātu 1-1.

Pirmajā sērijas spēlē Rietumu konferences regulārās sezonas čempioni ar 4:1 pārspēja "dinamiešus", bet vienīgajos viesu vārtos Mihailam Čajkovskim ar rezultatīvu piespēli asistēja tieši Indrašis.

Šoreiz spēles rezultāts gan netika atklāts visas pamatlaika 60 minūtes, izteiktam pārsvaram neesot nevienas komandas pusē. Mājinieki izpildīja 22 metienus, kamēr "Dinamo" veica 20 metienus pa pretinieku vārtiem.

Indrašim pamatlaika priekšpēdējā minūtē gan bija iespēja atnest savai komandai uzvaru, taču pēc izgājiena divatā pret pretinieku aizsargu viņam neizdevās uztvert Dmitrija Kagarļicka piespēli, ripai nošļūkot no lāpstiņas.

Viesiem bija nepieciešamas nieka 35 sekundes, lai panāktu uzvaru spēles pagarinājumā. Vladimirs Brjukvins pēc Vitālija Meņšikova piespēles ar pagarinājuma pirmo metienu pārspēja "CSKA" vārtsargu Iļju Sorokinu.

Miks Indrašis "Dinamo" rindās laukumā pavadīja 17:38 minūtes, to skaitā 4:36 minūtes vairākumā, kuru laikā izcēlās ar diviem metieniem, vienu spēka paņēmienu, kā arī uzvarēja sešus no astoņiem iemetieniem.

Sērija turpināsies svētdien 17. martā, kad "Dinamo" aizvadīs pirmo mājas spēli un uzņems "armijniekus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!