Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" pievienojies zviedrs Davids Ulstrēms, kurš savā karjerā uzspēlējis arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

30 gadus vecais Ulstrēms NHL aizvadījis 52 spēles, pārstāvot Ņujorkas "Islanders". Viņš šajos mačos guva sešus vārtus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles. Viņa rēķinā arī 172 spēles Amerikas hokeja līgas (AHL) komandās Bridžportas "Sound Tigers" un Tuskonas "Roadrunners", kā arī 169 spēles KHL čempionātā, pārstāvot Jaroslavļas "Lokomotiv", Prāgas "LEv", Čerepovecas "Severstaļ", Novosibirskas "Sibir" un Minskas "Dinamo". Tāpat uzbrucējs pārstāvējis arī Zviedrijas "HV71", kur bijis kapteiņa asistents.

Aizvadīto sezonu Ulstrēms pavadīja AHL vienībā Tuskonas "Roadrunners", kur 29 spēlēs guva 10 vārtus un atdeva 13 rezultatīvas piespēles. Viņš ir divkārtējs SHL čempions, un pārstāvējis arī Zviedrijas izlasi Eiropas hokeja tūres posmos, bet ar Zviedrijas U-20 izlasi izcīnījis sudraba medaļas.

Rīgas "Dinamo" šajā starpsezonā noslēdzis jaunus līgumus ar aizsargiem Kristapu Zīli, Kristapu Sotnieku un Sergeju Gimajevu, kā arī uzbrucējiem Lauri Dārziņu, Emīlu Ģēģeri un Rihardu Mareni. Spēkā esošs līgums ir arī Oskaram Batņam un Frenkam Razgalam. Tāpat vienībai pievienojušies arī zviedri Jakobs Berglunds un Kristofers Berglunds, kā arī amerikānis Bens Māršals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!