Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 1:6 (0:1, 0:2, 1:3) negaidīti kapitulēja Čerepovecas "Severstaļ" hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" labā vienīgos vārtus guva Lauris Dārziņš, kuram tas bija pirmais vārtu guvums šajā sezonā. Savukārt "Severstaļ" rindās divreiz precīzi meta Ansels Gaļimovs, bet reizi precīzi meta Iļja Hohlovs, Adams Liška, Jegors Morozovs un Igors Geraskins.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kristers Gudļevskis tika galā ar 25 no 31 pretinieku metienu, savukārt rīdzinieki pa pretinieku vārtiem meta 19 reizes.

"Severstaļ" hokejisti šajā sezonā deviņās spēlēs vairākumā spēja gūt tikai trīs vārtus, bet mačā pret rīdziniekiem vien vairākumu realizēja četras reizes. Pirms šīs spēles "Severstaļ" KHL Rietumu konferences kopvērtējumā ierindojās pēdējā 12. vietā, bet graujošās uzvaras pār "Dinamo" pakāpās uz devīto vietu. Savukārt Rīgas klubs tagad ierindojas 11. vietā ar sešiem punktiem deviņās spēlēs.

Trešdien "Dinamo" gaidāma spēkošanās ar Jaroslavļas "Lokomotiv", bet pēc tam Latvijas vienība atgriezīsies Rīgā, kur aizvadīs divas mājas spēles.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!