Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" trešdien noslēdza trīs spēļu izbraukuma sēriju, viesos ar 0:4 (0:1, 0:2, 0:1) zaudējot Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, kura pirms mača arīdzan bija izcīnījusi tikai sešus punktus.

Rīdziniekiem šī bija jau septītā neveiksme astoņās spēlēs. Šajā sezonā izbraukuma spēlēs Rīgas "Dinamo" hokejisti nav guvuši nevienu punktu, turklāt ielaiduši 30 ripas un paši guvuši vien piecus golus.

Spēle tika uzsākta mierīgā gultnē, abām komandām neizceļoties ar daudz metieniem. Efektīvu individuālo meistarību demonstrēja Lauris Dārziņš, kurš izlauzās līdz metienam no tuvas distances, bet rezultātu gan atklāja mājinieki, kad pie atlēkušās ripas pirmais tika Pāvels Krasovskis.

Otrajā periodā "Lokomotiv" jau vairāk izrādīja savu pārākumu. Spēles 29. minūtē ar otro no diviem bīstamiem metieniem pēc kārtas netika galā Kristers Gudļevskis, kuru pārspēja neviena nepiesegts Maksims Osipovs.

"Dinamo" perioda gaitā tika pie spēles pirmajiem diviem vairākumiem, bet viesi tajos tā arī neradīja labas vārtu gūšanas iespējas. Savukārt perioda pašās pēdējās sekundēs "Lokomotiv" sarūpēja pēkšņu spiedienu uz Gudļevska vārtiem, un Nikolajs Kovaļenko panāca jau 3:0 mājinieku labā.

Pēdējā periodā diži pavērsieni nenotika, "Dinamo" tā arī nespējot tikt pie kaut vienas izcilas vārtu gūšanas iespējas. Francijas hokeja izlases uzbrucējs Stefans Da Kosta vien izmantoja sevis nopelnīto vairākumu, gūstot ceturtos kluba vārtus.

Tādējādi rīdzinieki saglabā pēdējo vietu Rietumu konferencē ar sešiem punktiem desmit spēlēs, bet "Lokomotiv" pakāpusies pa divām vietām un ar astoņiem punktiem jau ieņem devīto pozīciju konferencē.

Nākamo spēli Latvijas klubs aizvadīs mājās, kad tas 30. septembrī uzņems Sanktpēterburgas SKA vienību.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!