Latvijas hokejista Jāņa Kalniņa pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Helsinku Jokerit trešdien ar rezultātu 1:5 (0:2, 1:1, 0:2) piekāpās Maskavas CSKA, bet Pētera Skudra vadītā Čeļabinskas "Traktor" vienība ar 0:6 (0:4, 0:2, 0:0) piedzīvoja sakāvi pret Kazaņas "Ak Bars".

Helsinku komandas vārtus sargāja 36 gadus vecais Somijas vārtsargs Anti Niemi, kurš atvairīja 21 no 26 metieniem, kā arī par spēles laika vilcināšanu nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Šī mazākuma laikā mājinieki arīdzan ielaida vārtus.

Kalniņš līdz šim "Jokerit" kluba vārtus sargājis piecās no desmit spēlēm, vidēji ielaižot 2,73 ripas, bet atvairot 89,6 procentus metienu. Savukārt latvieša konkurents piecās spēlēs vidēji ielaidis 3,82 vārtus, bet atvairījis 87,5 procentus metienu.

"Jokerit" ar septiņiem punktiem desmit spēlēs ieņem desmito vietu Rietumu konferencē. Komandu trešdien turnīra tabulā apsteidza Jaroslavļas "Lokomotiv", kas pieveica konferences pēdējā pozīcijā esošo Rīgas "Dinamo" vienību. Savukārt "Traktor" komanda Austrumu konferencē izcēlusies ar 11 punktiem 12 spēlēs un atrodas septītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!