Foto: spartak.ru

Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē guva divus vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli, palīdzot viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak" izcīnīt uzvaru.

"Spartak" ar rezultātu 7:2 (2:2, 2:0, 3:0) pārspēja Minskas "Dinamo" un pakāpās uz ceturto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Daugaviņš mača 14. minūtē ar vārtu guvumu izlīdzināja rezultātu 2:2, tad 35. minūtē viņš panāca rezultātu 4:2, bet otrā perioda ievadā latvietis palīdzēja Anatolijam Ņikoncevam panākt jau trīs vārtu pārsvaru. Savukārt Mārtiņš Karsums ar rezultatīvo piespēli sekmēja Aleksandra Hohlačova "golu", kas panāca rezultātu 3:2.

Ņikoncevs arī guva divus vārtus, bet ar precīziem metieniem izcēlās arī Arjoms Fjodorovs un Maksims Ciplakovs. Minskas vienībā vārtus guva Tēmu Pulkinens un Fransis Parē.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 14:23 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem un uzvarēja vienā iemetienā no trijiem. Savukārt Karsums nospēlēja 11:18 minūtes, pa vārtiem metienus neizdarīja un nopelnīja divas soda minūtes.

Daugaviņš šajā sezonā guvis sešus vārtus un izdarījis deviņas piespēles 29 spēlēs. Savukārt Karsums 27 spēlēs guvis deviņus vārtus un izdarījis piecas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!