Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība bažījas par Ķīnā izplatījušos koronavīrusu un apsver iespēju mainīt Pekinas "Kuņluņ Red Star" pēdējās mājas spēles norises vietu.

Ņemot vērā ķīniešu Jaunā gada svinības KHL uz 2. februāri pārcēla Ķīnas kluba mājas spēli pret Maskavas CSKA, kas gan risināsies Maskavā. Vēl vienu – īstu – mājas spēli Pekinas komandai jāaizvada 24. februārī, kad Ķīnā jāviesojas Rīgas "Dinamo".

"Pēc papildus informācijas saņemšanas par situāciju līga izlems par 24. februāra spēles pret Rīgas "Dinamo" mājvietu. Ja klubs iekļūs "play off", tad jautājums tiks skatīts atsevišķi," skaidroja KHL.

Ķīnā pēc inficēšanās ar jauno koronavīrusu miruši jau 17 cilvēki, kopumā konstatēts 571 saslimšanas gadījums. Vīruss sāka izplatīties no Hubejas provinces galvaspilsētas Uhaņas. Amatpersonas uzskata, ka vīrusa izcelsmes vieta ir tirgus, kur notika nelikumīga savvaļas dzīvnieku tirdzniecība. Inficēšanās gadījumi ir konstatēti arī Taivānā, Filipīnās, Taizemē, Japānā un Dienvidkorejā. Otrdien tika apstiprināts pirmais inficēšanās gadījums ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!