Foto: F64

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš sevi jau ilgstoši pierādījis Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), un pāriešana uz Maskavas apgabala "Vitjazj" viņam varētu būt veiksmīga, uzskata divkārtējais olimpiskais čempions un bijušais Maskavas "Spartak" uzbrucējs Aleksandrs Koževņikovs.

Pēc šīs sezonas Daugaviņš kļuva par brīvo aģentu, bet jau 3. maijā viņš panāca vienošanos ar "Vitjazj" komandu.

"Daugaviņš daudzus gadus bijis spēcīgs cīnītājs KHL. Viņš spēj gūt vārtus, strādāt aizsardzībā un nebaidās pielietot spēka paņēmienu. Domāju, ka "Vitjazj" komandā viņam būs īsta vieta, un viņš nenokritīs zem sev ierastā līmeņa," izdevumam "Izvestija" sacīja Koževņikovs.

31 gadu vecais Daugaviņš iepriekšējās divas sezonas pavadīja Maskavas "Spartak" vienībā. Šajā sezonā viņš regulārajā čempionātā 59 spēlēs guva 19 vārtus un veica 21 rezultatīvu piespēli, bet Gagarina kausa izcīņā latvietim bija viens precīzs metiens un trīs piespēles.

Pirms spēlēšanas "Spartak" viņš KHL nepilnas trīs sezonas pavadīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā, bet pirms tam nedaudz vairāk kā sezonu spēlēja Maskavas "Dinamo". KHL viņš spēlēja arī 2012./2013. gada sezonā, kad Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā pārstāvēja Rīgas "Dinamo".

KHL Daugaviņš laukumā devies 401 spēlē, kurā guvis 101 vārtus un veicis 143 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!