Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" noslēdzis pilnvērtīgu līgumu ar kanādieti Metjū Majoni, klubs vēstī sociālajā vietnē "Twitter".

Lai gan Majone aizvadītajās divās sezonās spēlējis Rīgas "Dinamo", šovasar jaunā galvenā trenera Pētera Skudra vadītajai vienībai viņš sākotnēji bija pievienojies uz pārbaudes laiku.

Kluba aizsardzību gaidāmajā sezonā tādējādi stiprinās Majone, viņa tautietis Morgans Eliss, čehs Ondrejs Vitāseks, kā arī pašmāju hokejisti Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle un Roberts Mamčics. Vēl līgumi uz pārbaudes laiku ir polim Patrikam Visockim, kā arī Eduardam Hugo Jansonam un Ernestam Ošeniekam.

2018./2019. gada sezonā Majone 58 spēlēs atzīmējās ar 11 vārtiem un 35 rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -12. Kanādietis kļuva par turnīra otro rezultatīvāko aizsargu, kā arī tika iekļauts līgas Visu zvaigžņu spēlē.

Pēc tam viņš pameta "Dinamo" un pievienojās Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuras sastāvā 16 spēlēs atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Kanādieša un Ķīnas komandas ceļi šķīrās, viņam nonākot Minskas "Dinamo", kur Majone trīs mačos punktus neiekrāja un tika atbrīvots. Tad viņš atgriezās Rīgā, taču traumu dēļ nospēlēja tikai četras spēles.

Jau ziņots, ka nākamnedēļ "Dinamo" vienība aizvadīs četras pārbaudes spēles ar Somijas hokeja komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!