Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas apgabala "Vitjazj" vienība piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izbraukumā pieveica Roberta Bukarta pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ" komandu.

"Vitjazj" hokejisti svinēja uzvaru ar rezultātu 3:0 (0:0, 2:0, 1:0), bet abi latvieši palika bez punktiem.

Kaspars Daugaviņš 18 minūtēs un 42 sekundēs reizi meta pa mājinieku vārtiem, reizi bloķēja pretinieku metienu un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem.

Savukārt Roberts Bukarts laukumā pavadīja 11 minūtes un 49 sekundes, divreiz mezdams pa viesu vārtiem.

Spēles 26. minūtē vairākumā ar uzvaras vārtiem izcēlās Matiass Tedenbijs, bet divas rezultatīvas piespēles Džastina Denforta rēķinā.

Antons Todikovs atvairīja 34 "Severstaļ" hokejistu izpildītos metienos.

Citā mačā Rīgas "Dinamo" tuvākie konkurenti cīņā par pēdējo vietu līgā Pekinas "Kuņluņ Red Star" hokejisti bez Gunāra Skvorcova sastāvā viesos ar rezultātu 1:2 (0:2, 1:0, 0:0) piekāpās Nursultanas "Baris".

Viesu vārtos Šimons Hrubecs tika galā ar 44 no 46 mājinieku metieniem, bet mājinieku vārtos Joni Ortio atvairīja 17 no 18 metieniem.

"Severstaļ" ar 23 punktiem 20 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu grupā, bet "Vitjaz" ar 21 punktu 20 dueļos ir astotā. Austrumos "Kuņluņ Red Star" ar 11 punktiem 20 cīņās ieņem pēdējo, 12. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!