Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" svētdien, 1. novembrī, turpinot izbraukumu spēļu tūri, ar 2:7 bez ierunām zaudēja Jekaterinburgas "Avtomobiļist".

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Covid-19 skartā Latvijas komanda piedzīvoja astoto zaudējumu pēc kārtas un 14. neveiksmi 16 spēlēs. Ar septiņiem punktiem rīdzinieki ir KHL pastarīši.

Mača likteni izšķīra otrais periods, kurā Rīgas "Dinamo" hokejisti zaudēja četrus vārtus, bet paši nespēja ripu raidīt pretinieku vārtos. Visā spēlē "Avtomobiļist" četrus vārtus guva vairākumā, turklāt mājiniekiem liels pārsvars izdarīto metienu ziņā (43-29).

Rīdziniekiem vārtu guva Kristaps Zīle un Patriks Zabusovs, kuram tas bija pirmais gols un pirmais rezultativitātes punkts KHL karjerā.

Līdzīgi kā iepriekšējā Rīgas "Dinamo" mačā, arī šoreiz neiztika bez muļķīgi zaudētiem vārtiem. Jau spēles otrajā minūtē Staņislavs Bočarovs izdarīja metienu no "nulles leņķa" aizsarga aizsegā, bet "Dinamo' vārtsargs Aleksandrs Lazušins pamanījās ripu ielaist vārtos. Tiesa, izcēlās arī mājinieku vārtus vīrs Jakubs Kovāržs - pēc Zīles metiena ripa trāpīja pa apmali aiz vārtiem, atleca un trāpīja "Avtomobiļist" vārtsargam pa slidu, ieslīdot vārtos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!