Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galveno treneri Pēteri Skudri apmierina vienības parādītā spēle pēdējos trīs mačos, taču rezultāti joprojām ir neiepriecinoši.

Jau ziņots, ka "Dinamo" sestdien savā laukumā ar 2:3 pagarinājumā piekāpās vienai no līgas vadošajām komandām Jekaterinburgas "Avtomobilist".

"Aizvadījām labu spēli pret ļoti labu komandu, kas ir viena no līgas līderēm un šobrīd ir teicamā kondīcijā, turklāt veiksmīgi spēlē vairākumā. Tas mums šajos apstākļos bija labs pārbaudījums. Puiši atdeva visu, ko varēja, un bija labi organizēti. Izņemot rezultātu, par spēli neko sliktu nevaru pateikt. Pietrūka viena minūte koncentrēšanās uz maiņām, kas liedza pacīnīties par uzvaru," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

Komandai no neveiksmju joslas liedzot izkļūt sīkas nianses, kas gadās katrā no spēlēm.

"Ārī iepriekšējos divos mačos par spēli nebija nekādu jautājumu. Jā, protams, rezultāti mūs ļoti neapmierina. Jā, nianses, sīkumi un fiziskā sagatavotība - šie faktori ir kādi ir. Taču spēle, ko rādām laukumā, ir tā, kuru mēs arī gribam redzēt. Kad uzņemsim fizisko kondīciju, būs arī rezultāti," uzsvēra Skudra.

"Dinamo" zaudējusi 14 spēlēs pēc kārtas, taču pa vidu ir divi mači, kuros tika piešķirti tehniskie zaudējumi.

"Pretiniekos bija laba, interesanta un ļoti tehniska komanda. Prieks, ka izcīnījām punktu, taču šī zaudējumu sērija ir pēc iespējas ātrāk jāpārtrauc. Spēlējām salīdzinoši labi, un bija momenti, kurus mēs nerealizējām. Viņi realizēja savu vairākumu un tika pie uzvaras," teica "Dinamo" aizsargs Kristaps Zīle, kurš šajā mačā piedalījās abos vārtu guvumos - bija precīzs pats un asistēja partnerim.

Rīgas "Dinamo" ar astoņiem punktiem 22 mačos ieņem pēdējo vietu KHL čempionātā 23 komandu konkurencē, kamēr "Avtomobilist" ar 37 punktiem 24 mačos Austrumu zonā atrodama trešajā vietā.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!