Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo" vairs nepārstāvēs uzbrucēji Konstantīns Komareks un Mets Vaits, kuri tika ievietoti atteikumu draftā, ziņots vienības mājaslapā.

Pagājušonedēļ jau ziņots, ka atteikumu draftā ievietoti Komareks, Vaits, kā arī Zaks Mičels. Tiesības piesaistīt Mičelu izmantoja Čerepovecas "Severstaļ" vienība, ar kuru Rīgas "Dinamo" tiksies laukumā trešdien.

Savukārt ar Konstantīnu Komareku un Metu Vaitu vienība pārtraukusi sadarbību.

Austrijas izlases uzbrucējs Konstantīns Komareks komandu pārstāvēja 15 KHL regulārā čempionāta spēlēs, guva divus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. 28 gadus vecais hokejists izpildīja arī piecus spēka paņēmienus, bloķēja trīs pretinieku metienus, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -10, vidēji laukumā pavadot 15:42 minūtes.

Savukārt Mets Vaits piedalījās 16 spēlēs, vārtus neguva, bet atdeva piecas rezultatīvas piespēles. 31 gadu vecais kanādietis izpildīja deviņus spēka paņēmienus, bloķēja septiņus metienus, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -11, vidēji laukumā pavadot 16:57 minūtes.

Jau ziņots, ka vienību pastiprinājis Roberts Bukarts, kurš pametis "Severstaļ" vienību. Hokejists nav devies ar komandu izbraukumā, tāpēc debiju, pirmo reizi "dinamiešu" rindas pārstāvot kopā ar brāli Rihardu Bukartu, viņš neveiks ātrāk kā sestdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!