Rīgas "Dinamo" komandā šobrīd savainojumu dēļ spēlēt nevar spēlēt 11 hokejisti, tāpēc no jauniešu komandas HK "Rīga" izsaukti Gustavs Millers un Artūrs Andžāns, vēsta kluba preses dienests.

Abi pievienosies Rīgas "Dinamo" uz trešdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli izbraukumā pret Ufas "Salavat Julajev". Pirmdien rīdzinieki novājinātā sastāvā spēkosies ar Nursultanas "Baris" vienību.

Millers un Andžānskopā ar HK "Rīga" komandu līdz sestdienai atradās pašizolācijā. Pēc Covid-19 negatīvā testa rezultāta saņemšanas viņiem bija atļauts pievienoties Rīgas "Dinamo" vienībai.

Uzbrucējs Millers šajā sezonā 23 Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlēs guvis sešus vārtus un izdarījis sešas rezultatīvas piespēles, bet aizsargs Millers 42 spēlēs guvis vienus vārtus un izdarījis 16 rezultatīvas piespēles.

Uz divām izbraukuma spēlēm savainojumu dēļ nevarēja doties aizsargi Nerijus Alisauskas, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, un Kārlis Čukste, kā arī uzbrucēji Peters Tīvola, Lauris Dārziņš, Aleksandrs Protopovičs, Daniels Bērziņš, Jere Karjalainens, Hanters Šinkaruks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!