Latvijas futbolists Andrejs Štolcers, kuram ir līgums ar Anglijas premjerlīgas klubu "Fulham", pagājušajā nedēļā aizvadījis divas pārbaudes spēles Austrijas bundeslīgas komandas "Herold Admira" sastāvā, un katrā no šiem mačiem izcēlies ar vārtu guvumiem, pirmdien vēsta "Neatkarīgā Rīta Avīze".
Vispirms "Herold Admira", kurā spēlē arī Latvijas izlases kapteinis Vitālijs Astafjevs, ar 6:2 (1:2) sagrāva "ASK Kottingbrunn", bet pēc tam ar 4:0 (1:0) pārliecinoši pieveica Slovākijas klubu "Nitra".

Abās spēlēs Štolcers laukumā aizvadīja visas 90 minūtes. Pirmajā mačā Štolcers guva divus vārtus, bet otrajā - vienus. Astafjevs šajās spēlēs vārtus neguva.

"Saprotams, ka cenšos parādīt sevi no labākās puses, un jūtu, ka varētu regulāri spēlēt "Herold Admira" sastāvā. Skaidrība par manu iespējamo pāriešanu uz šo Austrijas klubu varētu rasties pirmdien vai otrdien," par iespējamo pāreju laikrakstam NRA teica Štolcers. "Katrā ziņā vēlos to uzzināt pēc iespējas ātrāk. 31. janvārī Eiropā tiek aizvērti transfēru logi, un līdz šim datumam vajadzētu pāriet uz kādu citu klubu, lai iegūtu laba līmeņa spēļu praksi pirms Eiropas čempionāta finālturnīra."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!