Foto: Publicitātes foto
Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā "MĪTAVA OPEN 2013" Kurzemes posmā uzvaru svinēja pagājušā gada čempioni "FK Upesciems", tādējādi iekļūstot šāgada turnīra finālā, infoemē organizatori.

Otro vietu izcīnīja Priekules/ Vaiņodes apvienotā komanda, trešo - čempionāta veterāni "Medze".

Šajā posmā varēja vērot vēl vienus čempionus - "MĪTAVA OPEN" pirmās sezonas uzvarētājus, komandu "Laimes Lācis", kuri bija atgriezušies čempionātā, bet diemžēl šoreiz citas komandas izrādījās prasmīgākas. Komanda gan ziņoja, ka plāno čempionātā piedalīties atkārtoti Rīgas posmā.

Posmam bija pieteikušās un apstiprinātas 32 komandas. Šajā posmā plaši tika pārstāvēts Liepājas rajons, kopā piedaloties 11 komandām.


"Šis bija viens no spēcīgākajiem posmiem čempionātā pēdējos gados un daudzas komandas bija ļoti labas," atzina "MĪTAVA OPEN 2013" galvenais tiesnesis Mareks Ķere. "Tas, protams, spēles padarīja vēl interesantākas, jo tās bija rezultatīvas, ar daudz gūtiem vārtiem. Kā čempionāta pārsteiguma komandu varu minēt Vaiņodes/ Priekules apvienoto komandu, kurā spēlētāji bija nevis trenēti futbolisti, bet spēcīgi latviešu puikas, kuri "noskrēja" pārējos. Es teiktu - "MĪTAVA OPEN" idejas paraugkomanda!"

Komandas, kurām neizdevās iekļūt labāko trijniekā, organizatori aicina pieteikties dalībai nākamajos posmos, jo čempionāts ir tikai pusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!