Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē – 3. un 4. augustā – pie Brīvības pieminekļa notiekošajā otrajā Latvijas čempionātā 3 pret 3 basketbolā līdzdalību apstiprinājusi viena no Krievijas spēcīgākajām komandām ''Magazin Streetball'', kas PRO grupā cīnīsies par ceļazīmi uz ''WorldTour'' posmu Prāgā, informēja organizatorir.

''Magazin Streetball'' pārstāv Aleksandrs Buševs (183 cm, 84 kg), Sergejs Marins (195 cm, 94ckg) un Maksims Brodovskis (190 cm, 110 kg), bet groza apakšā komandu cementē Vasilijs Fedosovs (203 cm, 120 kg).

Šis kvartets sevi apliecinājis kā viena no stabilākajām komandām Krievijā ar regulāriem panākumiem vairāku gadu garumā. 2010. gadā ''Magazin Streetball'' izcīnīja uzvaru Prāgas starptautiskajā strītbola kausa izcīņa, gadu vēlāk triumfēja pašmāju ''Pacific Open'' sacensībās, bet pērn piedalījās FIBA ''WorldTour'' finālposmā.

Turnīram Rīgā pieteikusies arī komanda no Igaunijas ar nosaukumu ''Converse''. Vienā no spēcīgākajām kaimiņzemes komandām spēlē Remi Āre, Indreks Karleps, Erko Linas un Mario Polusks.

PRO grupā savu dalību apstiprinājusi arī ''Jūrmala/Fēnikss'' (Aigars Šķēle, Rihards Strauts, Mārtiņš Šteinbergs un Kalvis Krūmiņš), kā arī pagājušā gada čempioni no LBL "Jelgava" (sastāvs tiks precizēts vēlāk).

Interesentiem joprojām ir iespēja sacensties ar augstāk pieminētajām komandām - reģistrēties 3x3 otrajam Latvijas čempionātam iespējams līdz 31. jūlijam portālā DELFI vai draugiem.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!