Foto: Publicitātes foto
Viesojoties lielākajos sporta un kultūras pasākumos visā pasaulē, "Hansgrohe" ekskluzīvais dušu auto 18. maijā būs pieejams arī Nordea Rīgas maratona 42km un 21km distanču skrējējiem.

Lai mājup dotos patīkami atsvaidzinājušies, pēc finiša skrējējiem būs iespēja nomazgāties divdesmitvietīgajā dušu auto par brīvu.

40 tonnas smagā automašīna, kas pārvērsta augstākās klases Hansgrohe dušu telpā, atradīsies Nordea Rīgas maratona finiša zonā, tādā veidā visātrāk nodrošinot iespēju atvēsināties un atsvaidzināties pēc skrējiena. Pirms došanās uz dušu skrējēji ir aicināti doties caur maratona ģērbtuvēm, noliekot savas elektroniskās iekārtas un līdzi paņemot dvieli, kā arī citas nepieciešamās lietas, piemēram, dušas želeju, šampūnu u.c. Īpaši aicināti tie maratona skrējēji, kuriem gaidāms tālāks ceļš mājup uz kādu no Latvijas pilsētām, kā arī kaimiņi no Lietuvas un Igaunijas.

Ietilpīgajā dušu auto ir izvietotas 20 dušas, atsevišķi atdalot sieviešu un vīriešu dušas telpas, kā arī ģērbtuvi. Hansgrohe dušu auto apvieno ne tikai eleganci, dizainu, bet arī jaunākās tehnoloģijas, kas ļauj baudīt prieku, ko sniedz patiesi kvalitatīva duša. Tāpat tiks nodrošināta iespēja atstāt savas mantas dušu auto darbinieku uzraudzībā. Dušu auto atradīsies 11. novembra krastmalā pie Poļu gātes un darbosies no plkst. 11:00 līdz plkst. 15:30.

Pavisam ir izveidoti trīs šādi Hansgrohe dušu auto jeb ShowerTruck, kas regulāri dodas pasaules tūrēs, viesojoties dažādos publiskos pasākumos. Dušu auto ir zems ūdens un enerģijas patēriņš, pateicoties Hansgrohe EcoSmart tehnoloģijām, kas ļauj ietaupīt līdz pat 60% ūdens un enerģijas, nesamazinot mazgāšanās baudu. Milzīgajā dušu auto ir iestrādātas populārās Raindance Select dušas klausules un ShowerTablet Select termostati, kas palīdzēs sajust pilnīgu dušas baudījumu. Ar Raindance Select dušas klausuli iespējams izvēlēties vienu no trim strūklu veidiem: maigi ieskaujoši pilieni, atspirdzinoša strūkla vai spēcīga masāža, kas tūlītēji palīdzēs atgūt iepriekšējo spirgtumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!