Foto: F64
Saistībā ar ''Liepājas pusmaratonu'' no piektdienas, 4.jūlija, plkst. 20:00 līdz sestdienas, 5.jūlija, plkst. 16:00 Liepājas pilsētā būs satiksmes ierobežojumi, informē sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Organizatori aicina satiksmes dalībniekus būt saprotošiem un iespēju robežās izvēlēties ceļus, kas nešķērso pusmaratona maršrutus.

Saskaņā ar Liepājas pilsētas domes rīkojumu 4.jūlija plkst. 20:00 līdz 5.jūlija plkst. 16:00, būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Kūrmājas prospekta galā pie izejas uz pludmali; Kūrmājas prospekta posmā no Zvejnieku alejas līdz Ūliha ielai; Vites ielā;  Hika ielā; Peldu ielas posmā no Ūliha ielas līdz Zvejnieku alejai; Dzintaru ielas posmā no Peldu ielas līdz Krišjāņa Barona ielai; Krišjāņa Barona ielas posmā no Dzintaru ielas līdz Liepu ielai;  Liepu ielā; Jūrmalas ielas posmā no Liepu ielas līdz veloceliņam.

Liepājas pusmaratona trase

Turklāt 5. jūlijā no plkst. 12.30 līdz 16.00 būs ierobežota transportlīdzekļu satiksme (izņemot transportlīdzekļus ar organizatoru izsniegtajām speciālām caurlaidēm un trafareto operatīvo transportu) Kūrmājas prospekta galā pie izejas uz pludmali; Kūrmājas prospekta posmā no Zvejnieku alejas līdz Ūliha ielai; Vites ielā; Hika ielā; Peldu ielas posmā no Ūliha ielas līdz Zvejnieku alejai; Dzintaru ielas posmā no Peldu ielas līdz Krišjāņa Barona ielai; Krišjāņa Barona ielas posmā no Dzintaru ielas līdz Liepu ielai; Liepu ielā; Jūrmalas parka ceļš no Peldu, Hika un Liepu ielu krustojuma līdz stadionam "Daugava"; Jūrmalas parka ceļš no stadiona "Daugava" līdz Liepu un Rožu ielu krustojumam; Jūrmalas ielas posmā no Liepu ielas līdz veloceliņam.

"Liepājas pusmaratonā" būs vairākas distances - "Turkish Airlines" pusmaratons (21 km), "ASICS" 10 km skrējiens (~10,9 km), 5 km skrējiens (~5,8 km) un ''LEGO'' bērnu distances.          

  

Ierastās skriešanas distances šogad papildinās trase nūjotājiem, aktīvu dzīvesveidu popularizējošs atbalsta gājiens un dažādi pasākumi vismazākajiem stadionā "Daugava" - "LEGO" bērnu skrējieni, kā arī mazuļu rāpošanas disciplīna, kas pasākumam piešķirs īpaši sirsnīgu, ģimenisku gaisotni.

Reģistrēties "Liepājas pusmaratonam var līdz pat 2.jūlijam mājaslapā baltijasmaratoni.lv, sporta preču veikalos "FANS" un visos "CityFitness" sporta klubos. Norises dienā reģistrācija un numuru izņemšana stadionā ''Daugava'' no plkst. 9.00 līdz 12.30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!