Foto: Publicitātes foto
Jau otro gadu "Lattelecom" Rīgas maratons visiem motivētiem un mērķtiecīgiem skrējējiem, kas gatavojas savam pirmajam lielajam skrējienam, piedāvā unikālu iespēju iesaistīties "adidas" skriešanas skolas programmā "Mans pirmais maratons".

Programmas dalībniekiem pieredzējuša skriešanas trenera vadībā būs iespēja gatavoties savam pirmajam maratonam, pusmaratonam vai 10 km skrējienam.

Visiem tiem, kas ar skriešanas vīrusu "saslimuši" tikai nesen, "Lattelecom" Rīgas maratons jau otro gadu piedāvā "adidas" skriešanas skolas programmu "Mans pirmais maratons". Kopā ar skolas galveno treneri Romānu Melderi piedāvāsim ekskluzīvu iespēju visu distanču iesācējiem izstrādāt sev piemērotu individualizētu treniņu plānu un regulāri konsultēties ar treneri klātienē. Pieteikšanās programmai turpinās līdz 12.februārim. 2014.gadā līdzīgā veidā organizatori izvēlējās 11 skrējējus, kam trīs mēnešu garumā deva iespēju trenēties un gatavoties savam lielākajam skriešanas izaicinājumam.

Šogad programma tiks īstenota sadarbībā ar "Lattelecom" Rīgas maratona oficiālo medicīnas partneri "Veselības centra 4" grupas uzņēmumu "Capital Clinic Riga", kas visiem programmas dalībniekiem piedāvās iespēju veikt kompleksās slodzes testu, kā arī saņemt atbalstu treniņu laikā. Kompleksā slodzes testa rezultāti kalpos par pamatu individuālo treniņu plānu sastādīšanai.

Šogad programmas dalībniekus rīkotāji izvēlēsies trim "Lattelecom" Rīgas maratona distancēm – 42km jeb klasiskajam maratonam, 21K jeb pusmaratonam un 10km distancei. Kopā ar "adidas" skriešanas skolas galveno treneri Romānu Melderi rīkotāji piedāvās ekskluzīvu iespēju visu distanču iesācējiem izstrādāt sev piemērotu individualizētu treniņu plānu, regulāri konsultēties ar treneri klātienē, veikt kompleksās slodzes testu un saņemt sporta ārsta konsultāciju "Capital Clinic Riga", iespēju trenēties sev piemērotos "adidas" skriešanas apavos un apģērbā, uzņemt spēkus ar "Isostar", kā arī saņemt skrējējiem svarīgu atbalstu no citiem "Lattelecom" Rīgas maratona partneriem.

Romāns Melderis ir pieredzējis daudzcīņnieks un triatlonists (1997., 2000.gada Eiropas čempions daudzcīņā un 1998.gada pasaules čempions daudzcīņā). Romāns Melderis kā "Ironman.lv" un skriešanas treneris darbojas kopš 2002.gada un ir vadošais "Lattelecom" Rīgas maratona "adidas" skriešanas skolas treneris kopš 2013.gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!