Foto: Publicitātes foto
Viesojoties lielākajos sporta un kultūras pasākumos visā Eiropā, šogad arī "Lattelecom" Rīgas maratona dalībniekiem būs pieejams "Hansgrohe" ekskluzīvais dušu auto. Lai mājup dotos svaigi un mundri, dalībnieki pēc finiša tiek aicināti apmeklēt divdesmitvietīgo dušu auto par brīvu, līdzi jāņem vien savs dvielītis.

Pagājušajā gadā vairāk nekā divi tūkstoši maratona skrējēju atzinīgi novērtēja ietilpīgā dušu auto pieejamību pēc maratona. Arī šogad "Hansgrohe Shower Truck" grafikā iekļauts "Lattelecom" Rīgas maratons, tāpēc abas maratona dienas ekskluzīvais dušu auto vērs savas durvis ikvienam interesentam.

"Nebijām 100% pārliecināti, ka dušu auto saspringtajā grafikā varēsim iekļauties arī šogad, jo šis auto mēro ceļu teju uz katru lielāko sporta pasākumu Eiropā, piemēram, šogad dušu auto pakalpojumi būs pieejami arī tādos ievērības cienīgos maratonos kā "Volkswagen" maratons Prāgā, "BIG 25" maratons Berlīnē un "Ironman" maratons Cīrihē," stāsta "Hansgrohe" zīmola vadītājs, dušu auto galvenais koordinators Latvijā Mārtiņš Ķurbe. "Tā kā pagājušajā gadā saņēmām tik plašu un pozitīvu skrējēju atsaucību, ko nodevām arī uzņēmuma vadībai Vācijā, tika nolemts dušu auto stūrēt atkārtoti arī Rīgas virzienā."

40 tonnas smagā kravas automašīna, kas pārvērsta augstākās klases dušu telpā, atradīsies "Lattelecom" Rīgas maratona finiša zonā, tādā veidā visātrāk nodrošinot iespēju atsvaidzināties pēc skrējiena. Pirms došanās uz dušu skrējēji ir aicināti doties caur maratona ģērbtuvēm, noliekot savas elektroniskās iekārtas un līdzi paņemot dvieli, kā arī citas nepieciešamās lietas, piemēram, dušas želeju. Īpaši aicināti tie maratona skrējēji, kuriem gaidāms tālāks ceļš mājup uz kādu no Latvijas pilsētām, kā arī dalībnieki no ārzemēm.

"Mūsu dušu auto ir izvietotas 20 dušas, atsevišķi atdalot sieviešu un vīriešu dušas telpas, kā arī ģērbtuvi," stāsta Mārtiņš Ķurbe. "Jau pirms maratona parūpēsimies par labi redzamām zīmēm, kas norādīs dušu atrašanās vietu. Ūdens pie mums, kā vienmēr, būs patīkami silts vai arī vēss – kā nu kuram vajadzēs. Par personīgajām mantām nevajadzēs satraukties – tiks nodrošināta iespēja atstāt savas mantas dušu auto darbinieku uzraudzībā. Vienīgais, kas jāatceras skrējējiem – no mājām paņemt līdzi dvielīti."

Pavisam ir izveidoti trīs šādi "Hansgrohe" dušu auto, kas regulāri dodas pasaules tūrēs, viesojoties dažādos publiskos pasākumos. Dabas draugiem nevajag satraukties, jo dušu auto ir zems ūdens un enerģijas patēriņš, pateicoties Hansgrohe EcoSmart tehnoloģijām, kas ļauj ietaupīt līdz pat 60% ūdens un enerģijas. Milzīgajā dušu auto ir iestrādātas populārās "Raindance Select" dušas klausules un "ShowerTablet Select" termostati, kas palīdzēs skrējējiem saņemt pilnīgu dušas baudījumu. Ar "Raindance Select" dušas klausuli ir iespējams izvēlēties vienu no trim strūklu veidiem: maigi ieskaujoši pilieni, atspirdzinoša strūkla vai spēcīga masāža, kas tūlītēji palīdzēs atgūt iepriekšējo spirgtumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!