Foto: Publicitātes foto
Organizatori informē, ka no sestdienas, 1. augusta plkst.18.00 līdz svētdienas, 2. augusta plkst.18.00 Jūrmalas Skrituļslidošanas festivāla laikā saistībā ar sacensību norisi gaidāmi satiksmes ierobežojumi Jūrmalas teritorijā. Iedzīvotāji un transportlīdzekļu vadītāji aicināti būt saprotoši un nepieciešamības gadījumā pielāgot savu maršrutu, izvēloties citu ceļu, informē rīkotāji.

Pilsētas iedzīvotāji un viesi būs laipni gaidīti Jūrmalas Skrituļslidošanas festivālā, kurā būs iespēja vērot pasaules skrituļslidošanas čempionus un komandas no Vācijas, Polijas, Igaunijas, kā arī labākos Latvijas skrituļslidošanas profesionāļus. Notikumu epicentrā pie Dzintaru koncertzāles ieplānotas plašas izklaides iespējas. Pasākuma laikā visas dienas garumā skanēs mūzika, būs pieejamas bezmaksas piepūšamās atrakcijās, LEGO bērnu pilsētiņa, degustācijas, kā arī daudzas citas atrakcijas un izklaides.

Plānotie satiksmes ierobežojumi:

No 1. augusta plkst. 18.00 līdz 2. augusta plkst. 18.00 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Dzintaru prospektā; K. Barona ielā, posmā no Meža prospekta līdz Dzintaru prospektam; Bulduru prospektā, posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai; Jūrnieku ielā; Vikingu ielā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Enkuru ielai; Oskara Kalpaka prospektā, posmā no Vikingu ielas līdz Meža prospektam; Meža prospektā, posmā no Oskara Kalpaka prospektam līdz Turaidas ielai un Turaidas ielā. No 2. augusta plkst. 8.00 līdz plkst. 18.00 būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana autostāvvietā Rembates ielā pie Dzintaru mežaparka un Dzintaru mežaparka autostāvvietās zemesgabalā Dzintari 1510.

2. augustā no plkst. 7.00 līdz 17.00 tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Ikšķiles un Raunas ielās.

Sporta distances trases shēma

2. augustā no plkst. 9.30 līdz 17.00 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Dzintaru prospektā; K. Barona ielā, posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam; Bulduru prospektā, posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai; Jūrnieku ielā; Vikingu ielā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Enkuru ielai; Oskara Kalpaka prospektā, posmā no Vikingu ielas līdz Meža prospektam; Meža prospektā, posmā no Oskara Kalpaka prospektam līdz Piestātnes ielai un Turaidas ielā.

2. augustā no plkst. 9.00 līdz 18.00 tiks izveidota divvirzienu kustība Jūras ielā posmā no Turaidas ielas līdz Omnibusa ielai.

Jūrmalas skrituļslidošanas festivālā dalībnieki sacentīsies trīs distancēs: 42km "Turkish Airlines" Sporta distancē, 14.5km Taktika.lv tautas distancē un Balticmarathons 4.5km Ģimenes distancē, turpretī bērni līdz 12 gadu vecumam varēs sacensties LEGO bērnu distancēs (500-1000m).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!