Foto: DELFI.lt
Pēc 2011.gada Eiropas vīriešu basketbola čempionāta otrā posma F grupas pēdējās spēles kļuvuši zināmi visi ceturtdaļfināla pāri.

Jau ziņots, ka F grupas pēdējā spēlē Krievija dramatiskā cīņā ar 63:61 pieveica Maķedoniju, tādējādi turpinot savu uzvaru gājienu Lietuvā – Krievija ir vienīgā komanda, kas "Eurobasket 2011" vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.

Līdz ar otrā posma beigām zināms, ka trešdien ceturtdaļfinālā Eiropas čempione Spānija tiksies ar nestabili spēlējošo Slovēniju (pulksten 18:00 pēc Latvijas laika), bet mājiniece Lietuva spēlēs pret Maķedoniju (pulksten 21:00). Savukārt ceturtdien ceturtdaļfināla spēlēs Francija spēlēs ar Grieķiju (pulksten 18:00), bet Krievija – ar Serbiju (pulksten 21:00).

2011.gada Eiropas čempionātā komandas cīnās ne tikai par godalgām un titulu, bet arī par ceļazīmēm uz Londonas olimpiskajām spēlēm. "Eurobasket 2011" abi finālisti iegūs automātiski ceļazīmes uz Londonas olimpiskajām spēlēm, savukārt 3.-6.vietu ieguvējas piedalīsies Londonas olimpisko spēļu papildus kvalifikācijas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!