Fоtо: IIHF

Latvijas hokeja izlase bija gatava sīvam mačam ar Kazahstānu un zināja, ka pretiniekiem ir vairāki meistarīgi spēlētāji, pēc uzvaras pār Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas valstsvienības uzbrucējs Haralds Egle.

Jau ziņots, ka otrdien Ostravā Latvijas hokejisti pasaules čempionāta trešajā mačā ar 2:0 pārspēja Kazahstānu.

Savus pirmos vārtus Latvijas izlases rindās guva Egle, kurš mača 36.minūtē lēcienā pārtvēra pretinieku piespēli un pēc tam pats devās uz Kazahstānas vārtiem, ar spēcīgu metienu pārspējot pretinieku vārtsargu un panākot 2:0.

"Abi maiņas biedri labi uzgāja uz aizsargiem un jau redzēju, ka viņš skatās uz vidu, lai dotu pāri piespēli, tāpēc tajā brīdī vajadzēja pieņemt tādu lēmumu," pārtverto piespēli skaidroja Egle.

Hokejists norādīja, ka Latvijas hokejisti bija gatavojušies tam, kā spēles pretinieki, un no treneriem bija doti uzdevumi, kā apstādināt Kazahstānas uzbrukumus.

"Mēs gatavojāmies, ka viņi ieslidosies ar ātrumu, ka mums būs jānosedz viduszona. Tas bija galvenais spēles elements, lai palēninātu viņu spēli. Domāju, ka mums tas labi izdevās," teica Egle.

"Mēs gatavojamies un analizējam pretinieku spēli, zinājām, ka viņiem ir daudz meistarīgu hokejistu, kā viņi spēlē. Neteiktu, ka viņi sagādāja daudz pārsteigumu," izcēla uzbrucējs.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !