Foto: LETA
Sākoties pasaules hokeja čempionātam, portāls "Delfi" sadarbībā ar "sportsguru.eu" piedāvā lasītājiem piedalīties prognožu spēlē "Hokeja guru" un cīnīties par dažādām balvām.

Hokeja Guru ir tiešsaistes sporta menedžerspēle. Spēles dalībnieki var iejusties izlases menedžeru lomā un izveidot savu komandu no visu izlašu spēlētājiem. Komandā jāizvēlas 3 uzbrucēji, 2 aizsargi, vārtsargs un vēl viens jebkuras pozīcijas spēlētājs. Atkarībā no tā, cik rezultatīvs būs katra spēlētāja sniegums reālajās čempionāta spēlēs par katru aizvadīto spēli, tam tiks piešķirts noteikts punktu skaits.

Izvēlēto spēlētāju iegūtie punkti katru dienu summējās un veido komandas rezultātu. Komandas, savukārt, turnīra gaitā sacenšas savā starpā. Spēles mērķis ir noskaidrot sekmīgākās komandas un to menedžerus pēc iegūto punktu skaita. Turnīra gaitā spēlētājus komandā ir iespējams mainīt, bet maiņu skaits ir ierobežots, tādēļ rīkojies ar tām pārdomāti. Līdz sacīkstes pirmās spēles sākumam varat veikt neierobežotu skaitu maiņu. Savukārt, lai komanda būtu aktīva, jābūt aizpildītām visām vietām sastāvā.

Uzvarēs tas menedžeris, kura komanda būs sakrājusi visvairāk punktus čempionāta laikā.

Vairāk par spēles noteikumiem un punktu skaitīšanas sistēmu var uzzināt "Hokejs 2013" apakšsadaļā "Hokeja Guru".

Balvas ir:
1. vieta: Galactico dāvanu karte 30 Ls
2. vieta: Galactico dāvanu karte 20 Ls
3. vieta: Galactico dāvanu karte 15 Ls
3. vieta: Galactico dāvanu karte 10 Ls
3. vieta: Galactico dāvanu karte 5 Ls

Jautājumu un neskaidrību gadījumā raksti uz guru@sportsguru.eu un ātri saņemsi atbildi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!