Foto: AFP/Scanpix
Kanādas hokeja izlase pasaules čempionāta spēlē Parīzē pirmdien ar rezultātu 6:0 (1:0, 2:0, 3:0) pārliecinoši pieveica Baltkrieviju, kas piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

Kanādas hokejisti šajā pasaules čempionātā joprojām ir nepārspēti, pirmajā spēlē kanādieši pieveica Čehiju, bet pēc tam sagrāva Slovēniju. Savukārt Baltkrievija pirmajā mačā piekāpās Somijai, bet pēc tam neizteiksmīgā cīņā piekāpās arī Čehijai.

Kanādas izlase jau no spēles pirmajām minūtēm dominēja laukumā. Lai arī pirmajā periodā Breidens Points guva vienīgos vārtus, tomēr nebija šaubu, kura komanda kontrolē notikumus laukumā. Spēles turpinājumā 25. minūtē vairākumā vārtus guva Neitens Makkinons, kurš bija precīzs arī 11 minūtes vēlāk, panākot jau 3:0.

Kanādieši rotaļīgi spēlēja arī trešajā periodā, gūstot vēl trīs bezatbildes vārtus, ar "goliem" izceļoties Džefam Skineram, Klodam Žirū un Pointam.

Savukārt Kanādas izlases vārtsargs Kelvins Pikārds šajā mačā atvairīja visus 13 Baltkrievijas izlases spēlētāju metienus, savukārt Kanāda izdarīja 45 metienus pa vārtiem.

$duelID=607;$eventID=15;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!