Bijušais Latvijas hokeja izlases kapteinis Herberts Vasiļjevs priecājas par to, kā pasaules čempionātā Slovākijā spēlēja Latvijas valstsvienība, uzsverot to, ka tagad komanda spēlē uzbrūkošu hokeju.

"Mēs beidzot esam atzinuši, ka mākam spēlēt hokeju. Mēs spēlējam agresīvi, nav vairs tā kā Beresņeva laikos, kad mēs mēģinājām tikai aizsargāties, domājot tikai "nedod Dievs, ka nāks zviedri un krievi." Toreizējo treneru doma bija neielaist vārtus, bet tagad mēs domājam citādāk. Man ir prieks, kā mēs spēlējam hokeju. Mēs spēlējam agresīvi, mēģinām uzbrukt, veidot momentus. 1:0 vairs nav mūsu rezultāts, mūsu rezultāts ir 4:3, 5:4," raidījumā "Hattrick ar Puči" sacīja Herberts Vasiļjevs.

Latvijas izlase pasaules čempionātā B apakšgrupā Bratislavā septiņās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras un ar deviņiem punktiem ieņēma piekto vietu. Lai arī visās spēlēs pret favorītiem Latvijai izdevās parādīt saturīgu sniegumu, pie punktiem tikt neizdevās, tāpēc ceturtdaļfinālā nesanāca iekļūt.

Pēdējo raidījumu "Hattrick ar Puči" var vērot "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā "360TV" un lietotnes "Shorcut" arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!