Foto: F64
Par godu Latvijas hokeja izlases vēsturiskajai bronzai pasaules čempionātā hokejā ceturtdien, 15. maijā, Bastejkalna parkā atklāts lielformāta foto objekts "Hokeja vārtsargs".

Foto dekorāciju radījusi pašmāju kompānija "December Design". Tajā attēlots hokeja vārtsargs, ko no 15. jūnija ikviens interesents var aplūkot Rīgas sirdī netālu no Brīvības pieminekļa, kur maija beigās desmitiem tūkstošu cilvēku sagaidīja Latvijas hokeja izlasi.

"Jūtot līdzi Latvijas hokeja izlasei visu čempionāta laiku, un piedzīvojot vārdos neaprakstāmas emocijas par uzvaru un bronzas medaļas iegūšanu, pirmdienā, uzreiz pēc leģendārās spēles, uzņēmumā nolēmām radīt lielformāta foto objektu – hokeja vārtsargu, kas ir prototips izlases izcilajam vārtsargam Artūram Šilovam. Lai šis foto objekts ļauj turpināt baudīt skaistās emocijas un simboliski dod spēku ikvienam Latvijas iedzīvotājam sasniegt nospraustos mērķus, izcīnot arvien jaunas personīgās uzvaras", par ideju stāsta "December Design" dibinātājs un dizainers Kristaps Štobis.

Lielformāta foto objekts – hokeja vārtsargs – izgatavots no metāla, ir vairāk nekā divus metrus augsts un trīs metrus plats. Dizaina objektā iestrādātas LED gaismas līnijas un citi dekoratīvi elementi, lai tas tumsā spīdētu un priecētu apkārtējos arī diennakts tumšajā laikā. Projekts tapis sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju.

Ikviens interesents aicināts foto objektu apskatīties, iemūžināt to fotogrāfijās un dalīties sociālajos tīklos, tādējādi turpinot dzīvot uzvaras emocijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!