Pirmajā Latvijas čempionātā 3x3 basketbolā PRO grupā "Liepājas Lauvas" pārstāvēs Artis Ate, Artūrs Bricis, Arnolds Helmanis un Roberts Stumbris, bet BK "Valmiera" komandas sastāvā spēlēs Artjoms Butjankovs, Edmunds Elksnis, Jānis Engers un Viktors Iļjins, ziņots Latvijas Basketbola savienības mājas lapā.

Jau iepriekš ziņots, ka pirmajam Latvijas čempionātam pieteikušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas komandas BK "Jelgava" (Edgars Krūmiņš, Kristaps Kanbergs, Sandis Silavs un Lauris Mizis) un "Jūrmala/Fēnikss" (Mārtiņš Liepa, Raitis Liepa, Roberts Mednis un Atis Ozols), kā arī iepriekšējās sezonas LBL2 uzvarētāji Barons Kvartāls (Andris Epners, Nauris Miezis, Mārtiņš Rozenbergs un Jēkabs Rozītis).

Portāls "Delfi" jau informēja, ka turnīrs notiks 11. un 12.augustā pie Brīvības pieminekļa, labākos noskaidros PRO, U18, U16, Uzņēmumi un Sievietes grupās. Uzvarētāji PRO grupā pārstāvēs Latviju FIBA 3x3 basketbola pasaules čempionātā, kas no 23. līdz 26.augustam norisināsies Atēnās, uzvarētāji U18 grupā varēs piedalīties 3x3 pasaules U18 čempionātā no 27. līdz 30.septembrim Madridē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!