Foto: Publicitātes foto
Latvijas vēstniecība Lielbritānijā pirmdien rīkoja pieņemšana par godu Latvijas paralimpiskajai delegācijai – sportistiem, amatpersonām un oficiālajiem viesiem, informēja Latvijas vēstniecība Londonā.

Klātesošos ar uzrunu sveica vēstnieks Eduards Stiprais, izsakot atzinību par paralimpiešu lielo uzņēmību un gara stiprumu, kas kalpo kā iedvesma un piemērs smagāko likteņa pārbaudījumu pārvarēšanā. Vēstnieks novēlēja sportistiem izturību, sekmīgus startus un, protams, godalgas, un aicināja klātesošos sparīgi atbalstīt Latvijas sportistus turpmākajās sacensībās.

Savukārt Latvijas Paralimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Andris Ulmanis pateicās par atbalstu Latvijas paralimpiešiem un iepazīstināja ar klātesošajiem Latvijas sportistiem.

Uz pieņemšanu tika aicināta Latvijas paralimpiskā delegācija, latviešu sabiedrības Lielbritānijā pārstāvji, kā arī Latvijas goda konsuli.

Latvijas paralimpiskā delegācija - Aigars Apinis (lodes grūšana, diska mešana) Liene Gruzīte (lode, tāllēkšana), Taiga Kantāne (lode, disks), Edgars Kļaviņš (tāllēkšana, skriešana 200m), Dmitrijs Silovs (tāllēkšana), Andis Ozolnieks (lode), Rihards Snikus (jāšanas sports), Jānis Plotnieks (peldēšana). Treneru sastāvs: Uldis Kurzemnieks, Haralds Lučkovskis, Olga Šellere. Paralimpiskās vienības vadītājs un vieglatlētikas treneris Aldis Šūpulnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!