Foto: Kadrs no video

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) izmeklē incidentu, kurā iesaistīts Denveras "Nuggets" zvaigznes Nikolas Jokiča brālis Strahinja, kurš pirmdienas izslēgšanas spēlē pret Losandželosas "Lakers" iesita citam spēles skatītājam, raksta CNN.

Sociālajos tīklos populārs kļuvis video, kurā redzams, kā Strahinja Jokičs ar sava brāļa 15. numura kreklu kāpj pāri sēdekļu rindai, lai stātos pretī citam līdzjutējam, kuram viņš iesita ar dūri pa seju.

Denveras policijas departaments norādīja, ka ir informēts par video un izmeklē notikušo, taču uzsver, ka par incidentu šo policijai nav ziņots.

Policija vēsta, ka neviens nav pieteicies kā upuris, taču šobrīd aktīvi strādā, lai identificētu videoklipā redzamo personu, kas saņēma sitienu.

Nikola Jokičs šajā sezonā ir galvenais pretendents uz savu trešo NBA vērtīgākā spēlētāja balvu, bet pirmdien spēlē pret "Lakers" viņš guva 27 punktus, izcīnīja 20 atlēkušās bumbas un izdarīja 10 rezultatīvas piespēles, palīdzot panākt rezultātu 2-0 sērijā līdz četrām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!