Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš atklājis, ka pēdējā Pasaules kausa posmā Dienvidāfrikas Republikas pilsētā Durbanā 100 metrus no sacensību stadiona piedāvā iegādāties narkotikas un sieviešu pakalpojumus.

"Nekad nebijām šeit bijuši, līdz ar to tālais lidojums mums saistījās ne tikai ar spēlēšanu, bet arī ar jaunu vietu apskatīšanu. Bet nokļūstot šeit sajūtas ir divējādas," "betsafe.com" blogā citēts Pļaviņš. "Pirmais iespaids bija ļoti labs – skaista vieta, vasara, laipni cilvēki un viesnīca blakus sacensību vietai, kas ir liels pluss. Negatīvo iespaidu rada nabadzība, 100 metrus no laukuma tiek piedāvāta iespēja iegādāties narkotikas, kā arī meiteņu pakalpojumi. Kad šeit satumst, tad iesaka pārvietoties ar taksi vai arī nepārvietoties vispār, bet tā kā mūsu uzdevums ir pa dienu spēlēt un pa nakti gulēt, tad šim jautājumam mūs nevajadzētu skart.

Tāpat Pļaviņš pastāstīja, ka sacensību norises vietā ir ļoti mainīgi laika apstākļi - vienu dienu lietus un negaiss, bet nākamajā saule un karstas smiltis.

Jau vēstīts, ka Pļaviņš pārī ar Aleksandru Soloveju ar zaudējumu sāka Pasaules kausa posmu Durbanā, ar 0-2 piekāpjoties cietiem latviešiem Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!