Foto: AFP/Scanpix
Ar skarbiem laika apstākļiem Pasaules kausa dalībniekus ir sagaidījusi Oberhofas biatlona trase, kurā jau aizvadītas komandu stafetes sacensības, vēsta ārzemju mediji.

Īpaši nejauks laiks bija ceturtdien stafetes sacensībās vīriešiem - migla, lietus un vējš. "Negaidīju, ka šaušanā stāvus mūs sagaidīs tik spēcīgs vējš - nebija vērts stāvēt un tēmēt, vienkāršāk bija doties soda aplī, kas prasa 20 sekundes, un pēc tam šo laiku atvinnēt trasē," pēc finiša aģentūrai "R-Sport" atzina krievu biatlonists Dmitrijs Mališko. Krievijas komanda šai stafetē izcīnīja uzvaru. "Emociju pēc uzvaras pagaidām nekādu nav, esam slapji līdz ādai - gribas pēc iespējas ātrāk tikt uz viesnīcu un pārģērbties," sala Mališko.

Sacensību starts gan tika atcelts uz vēlāku laiku, gaidot, kad apstākļi uzlabosies. "Es jau domāju, ka šīs sacensības šodien nenotiks, un biju diezgan nosalis, kad beidzot startējām," Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) mājas lapā citēts norvēģu biatlonists Vetle Šastads Kristiansens.

"Katru gadu Oberhofā ir briesmīgs laiks," piebilst francūzis Žans Gijoms Beatrī. "Šodien mums bija jācīnās ar miglu un vēju, šāvām "uz aklo"."

Kā ziņojām, Latvijas komanda pēc pirmā posma, kurā slēpoja un šāva izlases līderis Andrejs Rastorgujevs, bija labāko trijniekā, taču pēc pārējiem posmiem noslīdēja uz 18.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!