Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola komandas Madrides ''Real'' zvaigzne Krištianu Ronaldu saņēmis kritiku par to, ka aizvadītajā nedēļas nogalē vērienīgi atzīmējis savu trīsdesmito dzimšanas dienu, kaut viņa pārstāvētā vienība tajā dienā smagi zaudēja Madrides ''Atletico''.

"Dzimšanas dienas pasākuma fotogrāfijas neko labu neliecina par Madrides kapteiņiem Ikeru Kasiljasu un Serhio Ramosu," pirmdien raksta laikraksts "Marca".

Ronaldu savās mājās uzņēma komandas biedrus vārtsargu Keiloru Navasu, aizsargu Pepi, Fabiu Koeantru, Luku Modriču, Sāmi Hedīru un Hamesu Rodrigesu, kurš nesen atkopies no savainojuma. Pasākuma dalībnieki, ieskaitot kolumbiešu dziedātāju Kevinu Roldanu, kurš bija ielūgts izklaidēt viesus, sociālajos tīklos publicēja Ronaldu un uzjautrinātu komandas biedru fotogrāfijas.

"Sociālie tīkli burtiski eksplodēja no fanu kritikas," ziņo Madrides sporta izdevums AS.

"Twitter" lietotāji tam par godu izdomāja mirkļbirku #lafiestadeladeshonra jeb "kauna ballīte", kas bija populāra visu nākamo dienu, raksta AS.

Ronaldu aģents Žorže Mendešs radio "Candena SER" atzinis, kas esot ļoti aizkaitināts par publicētajām fotogrāfijām.

"Ja ir kāds pasākums, kuram jābūt pilnīgi slepenam, un no tā noplūst fotogrāfijas, protams, tu kļūsti aizkaitināts", stāstīja Mendešs, atzīstot, ka futbolists bijis sarūgtināts par zaudējumu un komandas biedri mēģinājuši viņu uzmundrināt.

Sestdien aizvadītajā Madrides derbijā "Real" cieta negaidīti smagu zaudējumu ar rezultātu 0:4. Tik pārliecinošu uzvaru pār "Real" komandu "Atletico" futbolisti nebija izcīnījuši kopš 1987.gada. "Atletico" vienība pilsētas derbijā nepārspēta ir jau sešās spēlēs pēc kārtas.

Neskatoties uz zaudējumu, Madrides "Real" ar izcīnītiem 54 punktiem 22 spēlēs joprojām atrodas Spānijas čempionāta kopvērtējumā, tomēr patlaban vairs tikai par punktu apsteidz principiālos pretiniekus "Barselonai". Tikmēr pašreizējie čempioni Madrides ''Atletico" atrodas trešajā vietā, par trim punktiem atpaliekot no līderes.

Nākamo spēli "Real" aizvadīs 14.februārī, kad savās mājās uzņems Lakorunjas "Deportivo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!