Foto: PantherMedia/Scanpix
93 gadus vecā Anglijas futbola kluba "Reading" līdzjutēja Sisa Platena, kura bija sešus gadus veca, kad komanda pirmoreiz iekļuva Anglijas kausa izcīņas pusfinālā 1927. gadā, pošas uz šīssezonas turnīra ceturtdaļfināla spēli Bredfordā un cer, ka viņas atbalstītā komanda spēs šo panākumu atkārtot, raksta BBC.

Platenai bija seši gadi, kad "Reading", kas šobrīd spēlē Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā, "Championship", pēdējoreiz iekļuva Anglijas kausa izcīņas pusfinālā. "Būtu jauki, ja viņi to spētu atkārtot," saka sirmā kundze.

"Reading" atbalstītāja viņa ir bijusi visu mūžu, 50 gadus kopā ar nelaiķi vīru "Elm Park" stadionā pārdeva spēļu programmiņas, bet tagad Platenas kundze ir vecākā "STAR Supporters Trust" biedre.

Viņa apmeklē visas "Reading" mājas spēles un izbraukuma mačus; spēles tika izlaistas tikai tad, kad Platena ārstēja lauzto gūžu un apmeklēja Daniela O'Dolena koncertu.

"Tas ir aizraujoši un tā es varu izkustēties no mājas," viņa saka. "Mani dēli joko, ka viņiem ir jāpierakstās iepriekš pie manis, jo es vienmēr esmu kaut kur aizbraukusi. Man tas patiešām patīk!"

Anglijas kausa izcīņas cetutdaļfināla pirmais mačs starp "Reading" un "League One" klubu "Bradford City" noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Pusfinālā uzvarētājiem būs jātiekas ar premjerlīgas klubu "Arsenal".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!