Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kādam līdzjutējam nācies tiesāt Francijas futbola čempionāta trešās divīzijas spēli pēc tam, kad traumu guva spēles galvenais tiesnesis, vēsta "Eurosport".

Spēles laikā starp "Colmar" un "Chamblee" komandām noticis nepatīkams incidents – traumu guva galvenais tiesnesis. Tā kā rezerves tiesnesis spēlei nebija pieteikts, maču varēja pārtraukt, taču, par laimi, tribīnēs atradies cilvēks ar darba pieredzi amatieru līgās.

Viens no līnijtiesnešiem stājās galvenā tiesneša vietā, bet līdzjutējs – līnijtiesneša vietā.

"Atnācu uz "Colmar" spēli ar sešus gadus vecu dēlu," pēc spēles atklāja vīrietis. "Mēs ļoti gribējām redzēt sezonas atklāšanas spēli. Kad diktors paziņojis par tiesneša traumu, es sākumā minstinājos. Taču draugi mani skubinājuši, tāpēc nolēmu riskēt," viņš atzinis.

Interesanti, ka viens no "Chamblee" kluba spēlētājiem ticis noraidīts no laukuma par to, ka apsūdzējis jauno tiesnesi tiesāšanā par labu pretējai komandai.

Spēle noslēdzās ar rezultātu 1:1, turklāt "Colmar" atspēlējās otrā puslaika septītajā kompensācijas minūtē pēc tam, kad viesu rindās tika noraidīti divi futbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!