Foto: AFP/Scanpix
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem sezonas laikā jāpiedalās ne tikai sava kluba spēlēs, bet arī dažādos atbalstītāju rīkotajos pasākumos.

Izņēmums nav Ņujorkas "Knicks" latvietis Kristaps Porziņģis, kurš trešdien piedalījies sava sponsora "Delta Air Lines" rīkotajā akcijā "Fly Like a Pro" un uzspēlēja basketbolu ar bērniem. Pasākuma ietvaros lielu atzinību izpelnījās kāds jauns zēns, kurš apspēlēja Porziņģi. Puika izdriblēja bumbu starp Porziņģa kājām un tad sarežģītā caurgājienā skaisti spēja gūt grozu, par ko pats zēns bija lielā sajūsmā.

.@kporzee shows the kids how to Fly Like A Pro pres. by @Delta! #Knicks

🎥 https://t.co/xuCD1wn7S7https://t.co/lMZ5JvUKxl— NEW YORK KNICKS (@nyknicks) 3 March 2016

Pasākuma laikā Porziņģis arī uzspēlēja pret sportistu kritiķi - ESPN basketbola apskatnieku Darenu Rovelu. Šajā gadījumā Porziņģis parādīja, kāpēc viņš spēlē basketbolu, bet Rovels par to raksta. Vienā no epizodēm Porziņģis ar klasisku kustību izbrīvēja sev brīvu tālmetienu, ko arī realizēja, bet citā groza tuvumā pēc nesekmīga uzbrukuma izcīnīja bumbu un trieca to grozā no augšas.

.@kporzee showing @darrenrovell how to Fly Like A Pro courtesy of @Delta. pic.twitter.com/ndptG8RtH9— NEW YORK KNICKS (@nyknicks) 2 March 2016

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!