Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas izlases un Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Otavas "Senators" uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien viesosies televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči".

Pagājušā gada pasaules hokeja čempionāta rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs Balcers šajā sezonā debitējis arī NHL klubā "Senators". Par dzīvi starp NHL un AHL līgām, kā arī salīdzinoši agro pievienošanos izlasei – par to spraiga saruna ar Armandu Puči raidījuma studijā.

Uzdod savu jautājumu Rūdolfam Balceram, un interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā trešdien plkst. 20:30 kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Tāpat raidījumā par to, kā ielauzties elitē, stāstīs Latvijas labākā biatloniste Baiba Bendika, bet Raivis Vidzis izmēģinās airēšanas slalomu. Iepazīsieties arī ar Latvijas sieviešu volejbola "jauno seju" un būsiet klāt brīdī, kad uz Hokeja čempionātu Bratislavā ceļasomas krāmē Armands Jaunzems. "Hattrick ar Puči" jaunākā epizode jau trešdien, plkst. 20:30, Helio interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut, kam sekos Čempionu Līgas spēles tiešraide.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!