Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 22. janvārī plkst. 21:05, piedzīvojumu kanālā 360TV ar jaunu sezonu atgriežas allaž aktuālais sarunu šovs par sportu "Hattrick ar Puči', skatītājiem solot vēl spraigākas diskusijas, atklātas intervijas, karstāko notikumu analīzi, ieskatu sporta aizkulisēs un adrenalīna pilnu izklaidi.

"Hattrick ar Puči" komanda – žurnālists Armands Puče, interneta "huligāns" Armands Jaunzems, spēkavīrs Raivis Vidzis, kā arī topošā fizioterapeite Agneta Liepājniece ik nedēļu piedāvās daudzpusīgu skatījumu uz notikumiem sporta laukumā un ārpus tā. Gan aizraujošas intervijas un sporta aktualitāšu analīzi, aicinās iepazīt vadošos sportistus pavisam neparastos apstākļos, testēs dažādus netradicionālus sporta veidus un jaunākos "gadžetus", rādīs karstas reportāžas no spēļu aizkulisēm, dauzīsies un izaicinās fanus internetā, kā arī skatītājiem atklās trikus, kā būt formā un sportot pašiem.

Jaunās sezonas pirmajā raidījumā Armands Puče iztaujās Latvijas basketbola savienības nupat ievēlēto jauno prezidentu. Agneta Liepājniece skaidros kā vislabāk atsākt sportošanu pēc garākām brīvdienām, Raivis Vidzis uzzinās, ka lidojošo šķīvīti met ne tikai sunim – frīsbijs var būt arī patiesi aizraujošs sporta veids. Armands Jaunzems jau atkal ielīdīs, kur parastais sporta līdzjutējs netiek, bet aktuālākos sporta jaunumus Armands Puče pārrunās ar kādu no Latvijas sporta žurnālistikas korifejiem.

Arī šajā sezonā "Hattrik ar Puči" garantē, ka noskatījies raidījumu būsi lietas kursā par visu svarīgāko sportā un uzzināsi Latvijas lielāko sporta zvaigžņu viedokli no pirmavota. Skaties to ik trešdienas vakaru kanālā 360TV vai "Hattrick ar Puči" Instagram, YouTube un Facebook kontos, kur pieejams unikāls raidījuma saturs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!