Viens no Latvijas hokeja izlases līderiem Lauris Dārziņš dīkstāves laikā atkal atgriezies pie jaunības dienu treniņu metodēm un iesaistījis arī savu dēlu, cenšoties arī viņam palīdzēt pilnveidot prasmes ar hokeja nūju, sportists pastāstīja intervijā televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči.

"Kad sākās viss šis laiks, es uzreiz dēlam teicu: "tā, izdomā kur mums ir pie mājām kāda pamesta betona siena. Mums tā ir jānobrucina, kamēr viss šis beigsies"," par vietu, kurā viņš ar dēlu trenē savus metienus, stāstīja Dārziņš. "Tad mēs ejam brucināt."

Intervija, kuru vada Armands Puče un viņa nemainīgais maija mēneša partneris Oļegs Sorokins, būs skatāma jau trešdien, plkst. 22:05 kanāla 360TV raidījumā "Hattrick ar Puči".

Lai arī sports pasaulē apstājies, "Hattrick ar Puči" atgriežas "360TV" ekrānos, turklāt īpašajā "hokeja mērcē" Kā jau hokeja pavasaros ierasts, arī šoreiz maija trešdienās skatītājus sveiks labākais hokeja TV personību tandēms Latvijā - Armands Puče un Oļegs Sorokins, kuri uz atklātām sarunām aicinās Latvijas hokeja izlases spilgtākos spēlētājus. Šovakar, 22:05, gaidāma spraiga saruna ar ilggadējo izlases uzbrucēju un kapteini Lauri Dārziņu. Viņš izlasē sagaidījis kopumā 17 hokeja pavasarus un atminēsies gan spilgtākos gadījumus valstsvienībā, gan pastāstīs, vai šī brīža apstākļos hokejists vispār var uzturēt sevi formā. Par kapteiņa lomu pie dažādiem izlases treneriem; par hokejistu iesaukām un dzīvi Pasaules čempionāta aizkulisēs - tas viss sarunā ar vienu no slavenākajiem Latvijas hokejistiem. Taču tas nav viss - Armands Puče ieskatīsies arī skaļākajos sporta skandālos, fizioterapeite Agneta Liepājniece parādīs un izskaidros dažādus praktiskus vingrojumus, ko pildīt mājās, bet spēkavīrs Raivis Vidzis demonstrēs, ko nozīmē sportošana būvlaukuma gaumē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!