Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Jaukto cīņu jeb MMA turnīra "Ultimate Fighting Championship" (UFC) bijušais čempions, slavenais īru cīkstonis Konors Makgregors šonedēļ aizturēts Dublinā par bīstamu braukšanu un tagad viņam draud cietumsods, vēsta "Irish Independent".

Pēc incidenta Makgregors nogādāts policijas iecirknī, kur viņam veikti alkohola un narkotiku testi. Tāpat policija konfiscējusi UFC zvaigznei piederošo "Bentley Continental GT", kura vērtība ir ap 170 000 eiro.

"2022. gada 22. marta vakarā Īrijas policijas pārstāvji arestēja apmēram 30 gadus vecu vīrieti par bīstamu braukšanu Palmerstaunas apkārtnē. Viņš nogādāts iecirknī, kur vēlāk izvirzītas apsūdzības. Vēlāk vīrietis atbrīvots līdz tiesas sēdei, kas notiks tuvākajā laikā," teikts Īrijas policijas paziņojumā.

Makgregora pārstāve apstiprinājusi, ka UFC zvaigzne aizturēta un Makgregoram izvirzītas apsūdzības bīstamā braukšanā.

2018. gadā Makgregors uz laiku zaudēja vadītāja tiesības par savu agresīvo braukšanu, bet šoreiz viņam var piemērot 5000 eiro soda naudu vai sešus mēnešus cietumā, vai arī abus sodus. Līdz šim Makgregoram bijuši jau 18 incidenti ar policiju, no kuriem lielākā daļa bijuši par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. Ņemot vērā Makgregora "panākumu sarakstu", cīkstonim var nākties tomēr uz kādu laiku būt nebrīvē, prognozē britu mediji.

Pagājušā gada janvārī un jūlijā Makgregors divreiz piekāpās Dastinam Porjē. Īrs gan cer šogad atgriezties oktagonā, lai gan pēc uzvaras 2016. gada novembrī viņš aizvadījis tikai četras cīņas un guvis tikai vienu panākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!