Foto: Kadrs no video

Bijušais Latvijas futbolists, Latvijas virslīgas jaunpienācējas "Grobiņas SC/LFS" galvenais treneris Viktors Dobrecovs "sportacentrs.com" raidījumā "eXi" atgādināja seno patiesību – ja savulaik gribēji spēlēt Latvijas izlasē, tad bija jāpāriet uz Latvijas čempionvienību "Skonto".

Dobrecovs karjeras lielāko daļu aizvadīja savā dzimtajā pilsētā Liepājā, četras reizes kļūstot par Latvijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Lai gan viņam bijuši piedāvājumi spēlēt gan "Skonto", gan ārzemēs, ārpus Liepājas viņš izrāvās tikai karjeras pēdējos gados, vienu sezonu aizvadot Tallinā un vienu Daugavpilī. Latvijas izlasē Dobrecovs aizvadīja 18 spēles, kurās vārtus neguva.

Runājot par karjeru, Dobrecovs norādīja, ka kādreizējais "Liepājas Metalurga" prezidents Sergejs Zaharjins futbolistus tik viegli nelaida prom no kluba, jo vēlējies lai Liepājas futbola audzēkņi spēlē dzimtajā pilsētā.

Tāpat raidījumā "eXi" Dobrecovs atcerējās treniņu apstākļus un komandas "jauniņo" pienākumus, kas bija jāpilda – piemēram gados jaunākajiem bija jāiet pēc alus vai jāpumpē bumbas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!